Hvorfor velge Fredrikstad Rør AS!

Det er mange rørleggere å velge mellom der ute, hva kan akkurat vi tilby deg?

I de aller fleste bedrifter finner du folk med masse kompetanse og erfaring, men i mange tilfeller sitter de på kontoret. Hos oss i Fredrikstad Rør AS, vil du garantert få en rørlegger med erfaring og kompetanse nok til å ta gode vurderinger med mål om langsiktige resultater for kjøkken og baderom.

Vi var hos en kunde forleden dag hvor det var gamle stålrør i hele bygget, og det hadde blitt lagt opp kobberrør på badet til de nye møblene! Batteriet hadde tidligere sluttet å fungere hos kunden. En annen rørlegger hadde kommet og kun byttet det ødelagte blandebatteriet.

Da vi kom og så at stål og kobber var kombinert, innså vi med en gang at det måtte gjøres større investeringer. Stålrør kan ha en dårlig stålspon, man kan ved noen anledninger smake dette på vannet men det er ikke synlig. Stålsponet setter seg i kobberrøret, bygger seg opp og ruster røret innvendig. Dette setter seg også i batteriet og ødelegger det. Når man har kompetansen og kundens beste interesse vil ikke bare batteriet byttes, men denne typen informasjon vil også deles til kunden! Den tidligere rørleggeren informerte ikke om dette og rørleggeren som la opp badet valgte helt feil metall kombinasjon.

Konsekvensen i denne sammenhengen er at kunden må bytte til et annet metall på baderommet etter bare 10 år. I utgangspunktet skal et bad være dimensjonert til å holde i 20-30 år.

Sørg for at ditt bad eller kjøkken er i trygge hender! Kompetanse og en rørlegger som genuint bryr seg om kunden og prosjektet er man du trenger! Vi strekker oss langt for å skape denne tilliten hos våre kunder.

Som medlemmer i VVS Eksperten AS  har Fredrikstad Rør også konkurransedyktige priser på lik linje med de store bedriftene! Om du følger vår facebook side vil du også få oversikt over våre kampanjer samt VVS Ekspertens kampanjer. Det er absolutt å anbefale å følge oss fordi det vil gi gode priser både på slitasjedeler, rimelige løsninger, nytt bad, kjøkken o.l. I tillegg vil du bli oppdatert på nyttige blogginnlegg!

Kort oppsummert! Vi har kompetanse, fokus på informasjonsdeling og konkurransedyktige priser!

Kontakt oss gjerne i dag for en hyggelig prat!