Om oss

Fredrikstad Rør AS utfører prosjekter og servicearbeid både i næring og på det private markedet. Å imøtekomme kunden fra start til slutt i prosjektene er vår fornøyelse.

Vi opplever at den største kilde til misfornøyde kunder er mager kommunikasjon. Derfor er det en glede å melde at nettopp god kommunikasjonsflyt er vårt fokus. Med tiden har kommunikasjon blitt en av våre sterke sider, kombinert med kvalitet. Meningen er at du skal kjenne deg ivaretatt og trygg på at vi ønsker ditt beste.

Fredrikstad Rør AS er en mesterbedrift, sentralt godkjent og våtromsbedrift. Hos oss foregår det mange interessante prosjekter og vi tar gjerne også en utfordring fra deg. Om du har noe unikt i tankene som du ønsker utført, eller om du ønsker generell hjelp av kvalitet møter vi dine behov.

Les gjerne mer i «Aktuelt» for å få større innsikt i hva vi driver med på daglig basis, både aktuelle temaer i bransjen, arbeid vi utfører, og kompetanseheving innen diverse grener i VVS faget.

Velkommen som kunde hos oss!

Ansatte

Thomas Vedvik
Ståle Johan Vedvik

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss