Fredrikstad Rør AS tilbyr et bredt spekter med rørleggertjenester, deriblant akutt utrykning 24/7! Vi er på pletten om skaden melder seg uansett når på døgnet det måtte være! Ikke nøl med å ringe ved lekkasjer eller om vannspruten står! Vi vil forsøke å forstå situasjonen allerede over telefon samt veilede deg så godt vi kan for å minimere skaden.

Vi tilbyr også enklere tjenester som når toalettet eller sluket i dusjen er tett! Kommer gjerne med nyttige tips på forhånd slik at man selv kan løse problemet om det er ønskelig. Se aktuelt for nyttige innlegg for deg og din bolig!

Ordinære tjenester leveres selvfølgelig også. Ny bolig, renovering, modernisering, bytting av oljefyr, varmepumpe, radiator og gulvvarme, rammeavtaler og lignende; Disse tjenestene er en del av våre daglige gjøremål. Kontakt oss for en hyggelig prat om du har spørsmål eller ønsker å bestille en befaring.

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss