Akutt utrykning

Fredrikstad rør AS tilbyr akutt assistanse 24 timer i døgnet, året rundt. Med dette inngår selvfølgelig både hus, hytte, næringsbygg og lignende. Vi dekker store deler av Øst-Viken med hele Østfold området samt deler av Akershus.

Den vanligste grunnen for akutt utrykning er lekkasje av forskjellig slag. I slike tilfeller gjelder det å minke skadeomfanget så raskt som mulig. Dersom det har oppstått en vannlekkasje i dusj, vaskemaskin, kjøkken eller lignende bør du derfor stenge av vannet i en fart.

Lekkasjen kan også være forårsaket av sprukne rør, tette avløp eller skader på varmeanlegg som radiatorer. Slike tilfeller ser vi også ved akutte utrykninger.

Om du selv er usikker på om situasjonen er akutt eller ikke, bør du ringe likevel. Vi veileder gjerne med kontrollspørsmål vedrørende situasjonen og vurderer deretter om en nødutrykning er nødvendig.

Dersom det viser seg at situasjonen er ikke-akutt kan vi booke en time innenfor arbeidstid.

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss