Dette er spesielle tider for oss alle. COVID-19 har snudd opp ned på hverdagen for de fleste og denne type tilstand har vi ikke sett maken til i Norge i vår tid.

Heldigvis har vi pliktoppfyllende landsborgere og et godt system som har gjort at vi har holdt situasjonen under kontroll til i dag.

Når det er sagt har vi sett stor aktivitet med fiksing og oppussing av både hus og hytte. I en ellers travel hverdag har man endelig tid til å designe, planlegge og pusse opp både utvendig og innvendig. Kanskje tiden også er inne til å se på et nytt kjøkken eller nytt bad?

Hva er forskjellen på konsultasjon og befaring?

Vi i Fredriksstad Rør AS tar alle forhåndsregler i denne Corona krisen. Dersom du ønsker en befaring, kommer vi gjerne innom og vil følge alle restriksjoner under befaringen. Målet er at du skal føle deg trygg og ivaretatt samtidig som du får jobben gjort til tross for omstendighetene.

Ønsker du å få fart på sakene, er det bare å slå på tråden.

Skrevet av Administrator publisert

Kategori: Aktuelt, Tips og Triks

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss