«Skal jeg be om konsultasjon eller befaring?» Det avhenger av ditt behov!

Det er nemlig forskjell på disse to begrepene. Mange er ikke helt sikre på hva forskjellen er, men det skal vi enkelt utdype slik at du vet hva du skal be om!

Dersom du har noe konkret du ønsker å få gjort og ønsker å få priset dette, kan du bestille en befaring. Da kommer vi, går gjennom jobben du ønsker å få gjort og priser denne for deg.

Konsultasjon er en del annerledes. Her er det ikke sikkert det er en tydelig jobb som skal bli gjort. Vi går inn og gir faglig råd og veiledning. Deretter produserer vi også en rapport med denne informasjonen. Disse rapportene er ofte ønskelig av forsikringsselskapene. Minstepris for en slik konsultasjon, inkludert rapport er 2700,- inkl. MVA.  Man kan også få muntlig konsultasjon uten rapport dersom det er ønskelig. Minsteprisen her ligger på  1650,- inkl. MVA. Dette benyttes når kunden ønsker veiledning i hva som er bør gjøres, når det bør gjøres og hvorfor.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en konsultasjon eller befaring!

Skrevet av Administrator publisert

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss