Fredrikstad rør kommer med nyttige juletips til deg!

Det er rart hvordan uheldige situasjoner har det med å inntreffe på de mest ubeleilige tidspunkt. I fjor ble vi kontaktet av kunde som hadde tyve gjester på julaften og oppvaskmaskinen røyk på selve julekvelden! De hadde kun rukket å få unna én vask da oppvaskmaskinen kastet inn håndkleet.

Vi ble ikke tilkalt før 3. juledag og «oppvaskavdelingen» hadde gått på skift til da. Heldigvis tok ikke dette fra dem verken julegleden eller julefreden, de gjorde det til noe trivelig å stå der å vaske i finstasen!

Situasjonen var den at julemiddagen består av en god posjon fett. Dette fettet hadde satt seg fast i avløpsrøret og tettet det. Selvom det var lite fett igjen på hver tallerken ble det til sammen for mye å håndtere for avløpsrørene.

Denne typen situasjon er ikke ukjent i juletiden da kjøkkenredskaper og baderom kanskje må tåle en ekstra støyt! Men disse situasjonene er egentlig lett å unngå bare man er obs på dem!

Derfor kommer vi i år med Fredrikstad Rørs juletips! Enkle tips og triks som enhver husholdning bør ha med seg spesielt i julen.

Rens tallerknene godt for julefett og få det i søpla, ikke i avløpsrørene! Gå gjerne over med en fille eller papirbit for å ta vekk så mye fett som mulig.

Vi slipper ut innlegg helt fram til julaften som vil bidra til å bevare julefred i de norske hjem. Følg med og kanskje du vil dra med deg et tips eller to!

God førjulstid alle sammen!

Skrevet av Administrator publisert

Kategori: Aktuelt, Tips og Triks

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss