Pass på så ikke luftfriskeren din spyles ned!

Dagens tips høres kanskje uviktig ut, men vi får faktisk en del henvendelser her hvor folk blir nødt til å tilkalle rørlegger.

Airfresher/luftfrisker med tilhørende plastbit som festes til toalettet kan falle av når man spyler ned. Man ser ofte at den da setter seg fast i vannlåsen på toalettet. Om dette forekommer blir rørleggeren nødt til å demontere toalettet for å få tak i den. Dessverre kan det bli kostbart, spesielt midt i romjulen.

Vi vil anbefale våre kunder å ikke bruke luftfrisker av plast typen som festes på toalettet. Benytt heller gelé med duft som kan limes på porselenet. Dette substituttet har samme funksjon men er, etter vår mening, en bedre løsning.

Det oppstår ingen skade om geléen løsner og man trenger ingen rørlegger hverken på julekvelden eller noen andre kvelder fordi luftfriskeren falt i toalettet. Og på toppen av det hele er det selvfølgelig mer miljøvennlig å droppe plasten!

Man kan også kjøpe sprayer som frisker opp lukten på toalettet, elektroniske luftfriskere og i juletiden er det jo ekstra koselig å benytte duftlys som står trygt! Det finnes altså flere gode alternativer.

La doskålen være fri for plast, redd miljøet og bevar julefreden!

Skrevet av Administrator publisert

Kategori: Aktuelt, Tips og Triks

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss