For mange kan det være skummelt å bestille rørlegger, man kan føle at man ikke har kontroll over kostnadene når man skal utføre justeringer på kjøkken og baderom.

Vi ønsker å gjøre det lett for dere! Derfor lager vi i Fredrikstad Rør AS nå fullstendige pakker som gir alt inkludert i prisen fra deler, til reisevei, tidsbruk, montering; alt. Dette kommer til å gjelde både service oppdrag, bytting av klosett, dusj, servant etc.

Vi kommer også med pakkepriser til proffleverandører for opplegg av rør og avløp, brannsikre rør o.l.

Pakkene er designet til å være enkle og oversiktelige å forholde seg til, slik at du kan føle deg trygg på å hva du får og til hvilken pris. Disse pakkene står til det normale norske baderom. Dersom vi ankommer et bad som ved en unntakstilstand for eksempel har store feil, mangler eller ikke møter standard er det mulig prisen må justeres. Om dette er tilfellet, vil vi si ifra om det i forveien.

Vi gleder oss til å dele disse pakkene med dere og håper det kan gjøre det lettere for mange å få gjort endringer på bad og kjøkken.

Hold deg oppdatert, pakkene vil komme ila de neste to ukene!

Skrevet av Administrator publisert

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss