Om du ikke har anledning til å være på hytta når rørleggeren kommer – hva da?

I blant er det, på lik linje med boligen, nødvendig at rørleggeren må utføre arbeid på hytta. Arbeidet kan være alt fra service til renoveringsjobber. Men hva om du av forskjellige grunner ikke har anledning til å være på hytta når rørleggeren kommer? Det kan for de fleste oppleves ubehagelig å åpne døren for ukjente når man selv ikke er tilstede, og det er jo ikke så rart.

Derfor er det viktig at rørleggeren er tillitsfull, gjør det han skal og viser respekt for sine kunders eiendom. Men som kunde er det ikke så lett å vite hvilken rørlegger man bør velge eller om rørleggeren har kriteriene både hva trygghet og kvalitet angår i forkant av jobben.

Vi opplever gjennom våre klienter at første steget i et tillitsforhold er tett kommunikasjon og oppfølging samt rik informasjon til våre kunder. På den måten vet klienten hva som vil foregå når og hvordan, deretter gjelder det selvfølgelig å holde avtalen.

Ønske om et tillitsforhold og trygge omgivelser på arbeidsplassen er gjensidig. Derfor ligger dette forankret i bedriften og i måten arbeidet utføres på.

Fredrikstad Rør AS har hatt mange hytteprosjekter i Drøbak og indre Østfold da vi tidligere har holdt til i Ski. Hovednedslagsfeltet ligger per nå i Østfold. Da tenker vi særlig på Moss, Råde, Gressvik, Fredrikstad, Kråkerøy, Hvaler, Torsnes, Berg og Skjeberg men vi er selvfølgelig fleksible.

Om du ønsker å ta en uforpliktende prat med Fredrikstad Rør i forkant av et kommende hytteprosjekt, er du hjertelig velkommen til det. Kunden ønsker en god opplevelse og vi ønsker oss fornøyde kunder, derfor strekker vi oss langt for å oppnå dette.

Få nødvendig arbeid utført på hytta med trygge, profesjonelle håndverkere!

Skrevet av Administrator publisert

Kategori: Aktuelt, Uncategorized

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss