Vi er stolte over å levere topp kvalitet og gode økonomiske løsninger til våre kunder! Dette utføres ved å ha håndverkerne oppdatert i markedet når det gjelder både løsninger og produkter.

Vårt fokus på å holde oss oppdatert og informere kunden gjør at vi både kan utføre et profesjonelt arbeid og samtidig sørge for at kunden opplever å være i trygge hender.

Ønsket er at våre ansatte skal gi våre kunder riktig og økonomisk veiledning, for å unngå gjentagende problemer, feil og/-eller mangler. Det er ikke alltid lønnsomt å fikse på gammelt anlegg, selv om kunden helst kun vil utføre «brannslukking». Vi ser derfor behovet for at vi kan gi deg som kunde best mulig økonomisk veiledning før din beslutning tas.

Du som kunde skal kjenne deg trygg at dine ønsker blir ivaretatt innenfor de faglige retningslinjer vi må forholde oss til!

Hva er billigst og best?

Vi var hos en kunde forleden dag hvor det var gamle stålrør i hele bygget, og det hadde blitt lagt opp kobberrør på badet til de nye møblene! Dusjbatteriet hadde tidligere sluttet å fungere hos kunden. En annen rørlegger hadde kommet og kun byttet det ødelagte blandebatteriet.

Da vi kom og så at stål og kobber var kombinert, innså vi med en gang at det måtte gjøres større investeringer. Stålrør slipper fra seg små metallpartikler og dette vil da ruste og bygge seg opp så snart det kommer frem til kobber-røret. Kobber angriper stål og korroderer raskt. I dette tilfellet var det tettet helt igjen ved t-røret inn til toalettet.

Tidligere rørlegger hadde ikke informert kunden om hovedårsaken til at dusjbatteriet ble ødelagt og rørleggeren som monterte kjøkkenet tok ikke hensyn til/visste ikke at denne situasjonen ville oppstå. Konsekvensen i denne sammenhengen er at kunden må bytte ut batterier og toalett med jevne mellomrom 7-10 år frem til en ordentlig utbedring er blitt gjort. I utgangspunktet varer ett batteri 20-30 år. Den billige løsningen blir fort dyr på sikt ved bare å bytte ut komponentene uten å forklare kunden hvorfor dette skjer. Sørg for at ditt bad eller kjøkken er i trygge hender! Kompetanse og en rørlegger som genuint bryr seg om kunden og prosjektet er det du trenger! Vi strekker oss langt for å skape denne tilliten hos våre kunder.

Så hva er egentlig billigst? Endringen Fredrikstad Rør AS foreslo her var ikke billigst der og da, men på sikt var det billigere! Billig med god kvalitet er definitivt best!

Har din rørlegger riktig kompetanse?

Som medlemmer i VVS Eksperten AS har Fredrikstad Rør også konkurransedyktige priser på lik linje med de store bedriftene! Om du følger vår facebook side vil du også få oversikt over våre kampanjer samt VVS Ekspertens kampanjer. Det er absolutt å anbefale å følge oss fordi det vil gi gode priser både på slitasjedeler, rimelige løsninger, nytt bad, kjøkken o.l. I tillegg vil du bli oppdatert på nyttige blogginnlegg!

Skrevet av Administrator publisert

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss