Hva kan du tenke på i forkant om du må bestille en akutt utrykning?

Står du i en situasjon en dag hvor du blir nødt til å bestille rørlegger så er det to ting du kan tenke på i forkant for å forminske regningen eller skaden.

Tett toalett? Fredrikstad rør gir deg veiledning!

Rørleggere har en svært variert hverdag og det er ikke alltid vi har de rette delene for din problemstilling klare i bilen. Vår bransje har et sortiment som består av over 30 000 deler, derfor kan vi kun ha delene som benyttes oftest i bilene våre. Derfor kan gode bilder i sammenheng med beskrivelse av situasjonen gjøre det lettere for oss å forstå hvilke deler som er nødvendige for situasjonen. Det er derfor å anbefale at dere sender dette til oss så tidlig som mulig.

Deretter kan vi forstå problemstillingen og dermed ta med delene ved første besøk. Dette er rimeligere for deg som kunde og kan også forhindre større skade. Husk derfor;

  1. Ta bilder og sendt til oss
  2. Beskriv situasjonen så godt det lar seg gjøre i en akutt situasjon

Om det er en utfordring å ta bilder kan du gjøre ditt beste med å beskrive, så tar vi det derifra. Lagre gjerne Fredrikstad rørs kontaktinformasjon slik at du har den klar om en situasjon skulle oppstå.

Skrevet av Administrator publisert

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss