Blandebatteri er ment å ha en levetid på 10-15 år. Billige batterier derimot har ofte kortere levetid og kostnaden kan bli høyere i lengden.

Vi bytter stadig blandebatterier, både badekarbatteri, dusjbatteri og servantbatteri og de som ofte må byttes etter 5-7 års levetid er også de av dårligere kvalitet. De blandebatteriene av kvalitet er faktisk ikke mye dyrere og har nesten dobbelt så lang levetid.

Om man er riktig uheldig og blir nødt til å bytte blandebatteri hvert femte år fordi man har kjøpt et av dårlig kvalitet, kan dette ende med en forholdsvis høy kostnad i forhold til prisen av å kjøpe et av god kvalitet i første omgang.

Man kan selvfølgelig også være heldig og et billig blandebatteri kan plutselig ha en lenger levealder. Vi anbefaler likevel å ikke ta den sjansen, man får som regel det man betaler for. Gå for kvalitet!

Har din rørlegger riktig kompetanse?

Eksempel på blandebatteri av kvalitet er blant annet Hans Grohe. Hans Grohe er en av verdens største armaturprodusenter, de har et stort utvalg i forskjellige prisklasser og disse blandebatteriene har vi som rørleggere sett har lang levetid. Oras står også for holdbare produkter av god kvalitet og har vært på banen siden 1945.

Ta deg en runde før du kjøper blandebatteri. Avgjørelsen er ikke alltid like lett å ta da det utallige varianter! Ta gjerne en prat med oss dersom du trenger anbefalinger.

Skrevet av Administrator publisert

Et erfarent team med dyktige fagpersoner

Vi i Fredrikstad Rør AS gjør et grundig og samvittighetsfullt arbeid. Kontakt oss om situasjonen er akutt, om du ønsker befaring eller har spørsmål. Vi er på pletten!

Kontakt Oss